Rubrik

Klicka här för att redigera underrubrik

 

Annonshjälpen +

Det finns många anledningar att annonsera. 

Genom annonsering så bygger du upp igenkännandet av ditt varumärke. 

Här är upprepning en nyckelfaktor. För att bygga ett starkt varumärke 

så gäller det att synas regelbundet och genom olika kanaler prata med 

kunder och andra intressenter. Då är chansen större att det är just ditt företag de kommer till när de är i behov av produkter eller tjänster du erbjuder. Så även om man inte har en kampanj för stunden så kan det vara bra att visa upp sig. Det verktyget vill vi på Nya Bygdebladet vara för ditt företag.


Det blir viktigare och viktigare att nå ut till sina kunder för att få företaget att gå runt. Och ibland så räcker inte målgruppen på orten. Det är därför den här tidningen har ett strategiskt utvalt utgivningsområde. Att locka kunder från en annan ort kan göra mycket med resultatet. Tillsammans kan vi locka till köpkraft, föreningsengagemang och företagande i utgivningsområdet.


 

Filinfo

När du annonserar i Nya Bygdebladet så tar vi hand om allt. Du behöver i princip bara skicka ett mail/ringa/skicka sms och berätta vad du vill ha med så fixar vi resten. Men skulle du vilja göra din egen annons eller har ni en duktig kommunikatör på företaget så tänk på följande:


Info för färdiga annonser:

Format: 200 dpi högupplöst PDF, Eps eller jpg.

Färg: Tidningen är en tabloidtidning med pappersvikt på 55g. Är du osäker på hur färgerna blir så hjälper vi gärna till.

Format: Under fliken "Priser" hittar du annonsstorlekar och mått.


Tips! Ha alltid läsbarheten i åtanke. Använd aldrig text mindre än storlek 6 pt.


Bilder till din annons

Vi på Nya Bygdebladet kommer gärna till ditt företag och fotar till annonsen. Tjänsten är gratis men säg till i god tid. Speciellt om det är många bilder. Det tar tid att bildbehandla i datorn. Är det knappt med tid så går det att ta mindre bilder med mobiltelefon och skicka till tidningen. Telefonerna idag ger ganska bra bilder bara man inte drar upp dem för stort. 

Viktiga datum

 

Exempel på olika sätt att synas i Nya Bygdebladet

 

Företagsannonser

Alla ska ha möjlighet att annonsera!

Vill du nå ut med ett tydligt budskap så är en annons rätt för dig.

För att på bästa sätt nå ut till din målgrupp med ditt budskap så får du hjälp med layout och logga kostnadsfritt när du annonserar 

i Bygdebladet. Ju fler vi blir desto tjockare och mer intressant tidning kan vi ge våra läsare.


Artiklar om annonsörer

Vi försöker alltid att skriva om de företag som annonserar regelbundet. Säg bara till så kommer vi med kameran. Det gör vi självklart utan kostnad.


Gruppannonsering

Tillhör du en företagarförening av något slag eller vill ni gå ihop 5 företag eller fler så kan vi erbjuda bra rabatter. 

Kontakta oss för offert.


Föreningsannonser

Ideella föreningar har extra bra rabatter vid annonsering i Nya Bygdebladet. Kontakta oss för mer information. Vi på tidningen är också nyfikna på vad som händer i föreningslivet. Till exempel tar vi gärna emot sportresultat och publicerar dem gratis. Fråga oss gärna!


Privatannonsering
Köp & Sälj


Vill du sälja en soffa, gratta en vän, sälja ett hus eller kanske efterlysa något?

Privatannonsera gratis i Bygdebladet! 

Max 80 tecken och 1 bild 

(ca 45 x 45 mm).


Skicka din annons till:

Nya Bygdebladet

Storgatan 33

667 30  FORSHAGA


...eller skicka via e-post till: 

[email protected]

(Glöm inte att bifoga eventuell bild)


Aktivitetskalendern

Ett komplement för annonsörer

Har du många aktiviteter att nå ut med kan aktivitetskalendern vara perfekt för dig. 

Priset beror på hur många aktiviteter ditt företag/förening vill ha med. Här är vi begränsade till att inte ha med priser, logotyper eller att locka öppet till köp.

En kombination av en annons och plats i Aktivitetskalendern är att föredra. 


Priser Aktivitetskalendern: 

< 5 st 200 kr

5-10 st 400 kr

10-20 st 600 kr

20 st > Kontakta oss för offert.

Korsord

I varje nummer finns Månadskrysset med. Vill du ge ett positivt och givmilt uttryck till dina kunder så kan ett pris i korsordet vara något för dig. Här finns även möjlighet till att få med din företagslogga.

Med reklamblad missar du alla som sagt NEJ till reklam

Nya Bygdebladet är en gratistidning som delas ut till ALLA brevlådor. Om ditt företag oftast skickar ut ett reklamblad så missar många av era kunder ert budskap. Då är tidningen ett bra komplement.